Vacature

Vacature

Voor een relatie ben ik op zoek naar een ADMINISTRATIEF/SECRETARIEEL MEDEWERKER (parttime)

Voor een relatie ben ik op zoek naar een ADMINISTRATIEF/SECRETARIEEL MEDEWERKER (Parttime)

Hé administratieve topper! Wij zoeken een secretarieel en administratief medewerker. Wij zoeken iemand waarvoor het regelen van zaken gewoon de normaalste zaak ter wereld is. Word jij de nieuwe administratieve topper voor dit accountantskantoor in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch?

Het kantoor waarvoor ik aan het werven ben kijkt niet alleen naar de cijfers, maar wil ook iets betekenen voor de mens erachter. Dat is niet alleen op hun klanten van toepassing, maar zeker ook op de medewerkers!

Administratief/secretarieel medewerker (Parttime)

Het moderne duurzame kantoor is landelijk gelegen met voldoende parkeergelegenheid, Er is alle ruimte!
De dag wordt gestart met een heerlijke koffie (of thee natuurlijk) en met het team wordt de dag doorgenomen. Energiek kun je aan je dag beginnen: met een multifunctioneel zit/sta bureau en dubbele schermen, dagelijks vers fruit en een gezamenlijke lunch. En wil je een frisse neus halen? Geniet van de wijde omgeving en wandel met je collega’s een rondje.

Samenwerking en collegialiteit staan hoog in het vaandel; door de hoeveelheid werk te verdelen binnen dit hechte team wordt geprobeerd om stress te voorkomen: er is namelijk ook meer dan werken! En juist die menselijke blik, daar staat dit kantoor voor.

 

Waar bestaat je takenpakket uit?
Geen dag is hetzelfde en door de diversiteit kun je jezelf blijven ontwikkelen. Je bent een belangrijke spil van de organisatie. Denk hierbij aan:

 • Verwerken & boeken van administraties
 • Opdrachtbevestigingen maken
 • Rapporten verwerken
 • Bijhouden archief
 • Communicatie

Maar er is nog veel meer waarin jij kunt uitblinken:

 • Office-management: jij bent een topper op het gebied van het reilen en zeilen van het kantoor
 • Klantcontact: je hebt intensief contact met de klanten

Wat wordt er van jou verwacht?
In deze brede functie werk je in teamverband en onderhoud je relaties met de MKB’ers en ZZP’ers. Je hebt affiniteit met het ondernemerschap en bent pro-actief en heel erg belangrijk: mensgericht – dat is jouw kracht! Op die manier ben je het aanspreekpunt voor de klanten en bied je ondersteuning. Uiteraard zit het met jouw ambitie en enthousiasme wel goed.

Wat bieden wij?
Naast een heerlijke (arbo-technisch verantwoorde) duurzame werkruimte, word je ook het volgende geboden:

 • Werktijden in overleg
 • Reiskostenvergoeding
 • Marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Platte organisatiestructuur met volop doorgroeimogelijkheden

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Astrid Kraayvanger, via (06) 53 70 58 50.

 

Is dit jouw baan?
Herken jij je in het geschetste profiel en voldoe je aan wat er wordt gevraagd? Solliciteer dan direct door een motivatie en cv te sturen aan metAstrid, secretariële dienstverlening. Contactpersoon: Astrid Kraayvanger: info@metastrid.nl of te bellen met: (06) 53 70 58 50.